“Find glæden – du vælger selv dit mindset”

Bogen “Find glæden – du vælger selv dit mindset” er en beretning om at leve med sclerose – og om at vælge og insistere på et mindset, der fokuserer på livskvalitet frem for sygdom. Livskvalitet handler nemlig ikke om udelukkende at tænke positivt – der må gerne være plads til både tvivl og sorg – men om at søge mening med tilværelsen, selvom den kan være endog særdeles udfordrende.

Det er en dybt personlig og meget ærlig fortælling, baseret på min historie og mine oplevelser med sclerose som følgesvend i 20 år. Mit udgangspunkt for at leve mit liv er at fokusere på det, som jeg har mulighed for at påvirke, og nedtone det negative, der er en del af sygdommen og livet. Det er samtidig en selvhjælpsbog, og bogen indeholder få, konkrete tankeværktøjer. Men først og fremmest kan ordene og fortællingen i sig selv gøre dig (mere) bevidst om dit eget mindset – hvilke tanker tænker du? Bevidst? Eller ubevidst? Og hvordan støtter dine tanker dig med at leve det liv, DU ønsker at leve?

Bogen kan bruges af alle, som oplever, at livet indimellem kan være svært. Du behøver ikke have sclerose eller en anden kronisk sygdom for at læse bogen. Måske er du pårørende, rådgiver eller behandler? Det kan også sagtens være, du kan nikke genkendende til ordene – vi kan nemlig alle finde glæden, nogen gange har vi bare brug for at blive mindet om den.

Forord til bogen er skrevet af Bobby Zachariae, professor, dr.med. og cand.psych. Efterord er skrevet af Brita Løvendahl, hospitalsdirektør, Sclerosehospitalerne i Danmark.

“Find glæden – Du vælger selv dit mindset” udkom i november 2015 på forlaget Frydenlund.

 

Køb bogen

"Find glæden - du vælger selv dit mindset"