Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rikkehedehus.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5684
Om | Rikke Hedehus

Lidt om mig – en Mirakelmagnet!

Jeg fik min første dagbog af min far i fødselsdagsgave, da jeg fyldte 9 år. Indtil jeg var 20 år skrev jeg dagbog, ikke hver dag, men meget ofte. Og især når jeg var på rejser, i hele verden. At reflektere, mens jeg skriver, nedfælde mine tanker, er derfor noget, jeg har gjort i rigtig mange år.

Jeg er født i 1970, og har to teenage sønner. Jeg har spillet klaver og sunget i kor siden jeg var barn, og gør det stadig med stor fornøjelse. I snart 10 år har jeg været vinterbader – og jeg elsker det!

Siden 1996 har jeg levet med diagnosen sclerose. De første symptomer viste sig i 1993. At skrive bogen “Find glæden – du vælger selv dit mindset” har i sig selv været en fantastisk proces for mig. Mens jeg skrev den, udviklede mit mindset sig og blev endnu stærkere. Der sker noget med tankerne – og med ordene i tankerne – når de bliver skrevet på papir (eller i Word). Ord på skrift er tydeligere og mere forpligtende end flygtige tanker, der forbliver inde i hovedet. Når jeg skriver, så sorterer jeg, så fokuserer jeg, så fastholder jeg. Ord på skrift kan simpelthen være rensende. Prøv det! – måske du lærer noget nyt om dig selv, nye sider af dig selv?

“Find glæden – du vælger selv dit mindset” er min første bog.