Disse ord stod på en hel væg af halmballer, midt på en mark, på min vej hjem fra foredrag i går: Husk og altid SMIL (masser af smileys).

PYT med, at grammatikken ikke er 100% “korrekt” – Jeg kom i hvert fald straks til at smile, da jeg så dem. Et friskt indslag på ellers kedelige plastik indpakkede ensilage-baller. Og mit positive mindset fik lige endnu et lille boost.

Positivt mindset – det er et spørgsmål om hvilke ord, hvilke tanker du beholder i dit “tanke-klædeskab”. Dine tanker, dit sind påvirkes – bevidst og ubevidst – af de ord, du omgiver dig med. Jeg leder ikke efter positive ord, men jeg lægger meget hurtigt mærke til dem på min vej, fordi jeg ved hvor vigtige de er, hvor meget de kan påvirke mig. Jeg samler hele tiden på nyt “tøj” til mit “tanke-klædeskab”. Og jeg beholder kun det tøj, de ord, der passer mig, som jeg virkelig har lyst til at iklæde mig. Kun det tøj, de ord, der gør mig glad.

Hvilke ord har du i dit tanke-klædeskab?

Kærligst Rikke
Tlf. 3195 8822
mail@rikkehedehus.dk

rikkehedehus_huskogaltidsmil